vitalea for kids shaklee

Permulaan 2016 Shaklee yang mengujakan!

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua,

Bulan pertama tahun 2016, Shaklee melancarkan promo yang rasanya sangat tepat pada masanya iaitu promo VIVIX 1produk yang juga dikenali sebagai ‘magic potion’ dengan pembeli 7botol VIVIX pada harga 6botol vivix. Maknanya anda beli 6botol VIVIX anda layak menerima 1botol VIVIX secara percuma dan 2botol vivix pula anda akan menikmati diskaun 5%! Menarik bukan?

Jadi sebagai permulaan tahun 2016 anda sudah boleh mula berjimat untuk menikmati tahap kesihatan yang lebih optimum… Mungkin kadar anda jenguk ke klinik dan hospital pun akan berkurangan dan ini mengurangkan lagi kos perubatan!

Disamping promo ‘magic potion’ yang terbaik ini Shaklee juga masih meneruskan promo ‘Beli 3 dapat 4’ untuk Vitalea for Children dan promo terakhir untuk Zinc Complex kerana Shaklee bakal menghentikan pengeluaran Zinc bermula 29 Februari 2016 kerana untuk proses menambah-baik formula Zinc Complex yang sedia ada sekarang. Mungkin tahun hadapan pula Shaklee akan keluarkan semula Zinc Complex. Jadi bolehla buat stok kepada pengamal Zinc Complex sebelum 29 Februari ini ya… 🙂

Untuk pembelian dan pertanyaan mengenai produk Shaklee anda boleh hubungi saya secara khidmat pesanan ringkas ataupun whatsapp ke talian 019-5588082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma sekitar perlis (cash on delivery – COD) dan juga pos ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan POSLAJU cepat dan selamat.

Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

ID Shaklee: 962622

Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com

SMS/Whatsapp: 019-5588082.

Nota: Setiap pembelian anda layak menerima jadual makan & tips eksklusif yang berkaitan, konsultasi percuma secara berterusan (after sales service) anda juga layak dijemput ke ‘group’ eksklusif tertutup di facebook.

promo jan2016_lastbuypromozincpromo jan2016_vitaleaforchildrenbuy3get4_RPpromo jan2016_vivixbuy6get7_RP

Advertisements

Promo Disember 2015

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua…

Lama rasanya tidak bersiaran di sini… 🙂 Maaf kepada pembaca-pembaca yang setia melawat di sini. Kita sudah sampai ke penghujung tahun 2015, dan Shaklee masih lagi memberikan peminat-peminat Shaklee dengan tawaran-tawaran yang hebat.

Apa yang menarik bulan ini ya?

 

Kalau anda beli 1botol pun masih boleh dapat harga murah daripada harga runcit. Beli 2botol lagi terlajak murah! Tawaran ini sah sehingga hujung bulan ini 🙂

Untuk pembelian dan pertanyaan mengenai produk Shaklee anda boleh hubungi saya secara khidmat pesanan ringkas ataupun whatsapp ke talian 019-5588082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma sekitar perlis (cash on delivery – COD) dan juga pos ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan POSLAJU cepat dan selamat.

Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

ID Shaklee: 962622

Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com

SMS/Whatsapp: 019-5588082.

Nota: Setiap pembelian anda layak menerima jadual makan & tips eksklusif yang berkaitan, konsultasi percuma secara berterusan (after sales service) anda juga layak dijemput ke ‘group’ eksklusif tertutup di facebook.

Promo November 2015

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua…

Selamat berhujung minggu bersama keluarga dan orang tersayang semua… Alhamdulillah sudah berlalu bulan Oktober 2015, semoga bulan November ini menjadi bulan yang lebih baik, lebih cemerlang untuk kita semua di dunia dan akhirat.

Ok berbalik pada tajuk entri kita, saya nak uar-uarkan mengenai promo Shaklee bulan ini. Ada 2produk yang terlibat dan Shaklee bermurah hati nak lanjutkan promo untuk “YES Wellness Pack” mereka. Jadi jom ambil peluang keemasan ini 🙂

Kalau anda beli 1botol pun masih boleh dapat harga murah daripada harga runcit. Beli 2botol lagi terlajak murah! Tawaran ini sah sehingga hujung bulan ini 🙂

Untuk pembelian dan pertanyaan mengenai produk Shaklee anda boleh hubungi saya secara khidmat pesanan ringkas ataupun whatsapp ke talian 019-5588082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma sekitar perlis (cash on delivery – COD) dan juga pos ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan POSLAJU cepat dan selamat.

Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

ID Shaklee: 962622

Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com

SMS/Whatsapp: 019-5588082.

Nota: Setiap pembelian anda layak menerima jadual makan & tips eksklusif yang berkaitan, konsultasi percuma secara berterusan (after sales service) anda juga layak dijemput ke ‘group’ eksklusif tertutup di facebook.

  

Promo Shaklee Oktober 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

Sudah 12hari berlangsungnya promo Shaklee untuk bulan Oktober 2015. Alhamdulillah, Shaklee memang suka buat kejutan dan membuatkan kita rasa lega dengan promo-promo yang dilancarkan. Bulan ni 3produk sekaligus promo yang Shaklee bagi kepada semua pengguna Shaklee… untuk pengedar Shaklee pun ada ‘surprise’ jugak! Ok saya nak cerita mengenai ‘surprise’ untuk pengguna Shaklee tak kisahlah sama ada anda ahli ataupun tidak masih lagi boleh nikmati promo daripada Shaklee.

promo oktober2015_BUY2LESS5%_GLAOMEGA_RP promo oktober2015_BUY3GET4_vitaleaforchildren_RP promo oktober2015_BUY6GET7_GLAOMEGA_RP

Omega Guard dan GLA Complex merupakan antara ‘supplements’ kegemaran saya… dah lebih kurang 3tahun ‘consume’ walaupun on/off tapi tetap merasai kelainannya selepas amalkan… kalau konsisten lagi la kan? nanti saya kongsikan kebaikkan produk-produk promo bulan ini… 🙂 stay tune ya!

Untuk pembelian dan pertanyaan mengenai produk Shaklee anda boleh hubungi saya secara khidmat pesanan ringkas ataupun whatsapp ke talian 019-5588082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma sekitar perlis (cash on delivery – COD) dan juga pos ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan POSLAJU cepat dan selamat

Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

ID Shaklee: 962622

Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com

SMS/Whatsapp: 019-5588082

Nota: Setiap pembelian anda layak menerima jadual makan & tips eksklusif yang berkaitan, konsultasi percuma secara berterusan (after sales service) anda juga layak dijemput ke ‘group’ eksklusif tertutup di facebook.

Promo Shaklee Mac 2015

Bismillah wal hamdulillah…

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kepada semua visitors,

Cepat sangat masa berlalu… Bulan Februari sudah pun melabuhkan tirainya, hari ini sudah pun memasuki hari ke-4 dalam bulan Mac… yakni bulan ke-3 dalam tahun 2015… apa khabar semua visitors Sihat Cantik Cergas? Diharapkan semuanya berada dalam keadaan sihat, cantik dan cergas senantiasa 🙂

Saya nak uar-uarkan dan kongsi bersama promosi Shaklee bulan ini sebelum bermulanya GST dikenakan ke atas produk Shaklee mulai bulan hadapan iaitu pada 1 April 2015… Syukur sebab bulan ni Shaklee melancarkan promosi untuk 3produk sekaligus! Haa bestkan? selalunya 1-2produk je.. tapi bulan ni terus 3produk… Jom tengok produk apa terlibat dengan promosi ni…

promo march2015_buy3free1_vitaleaforkids_zinc_RP promo march2015_espbuy2less5%_RP promo march2015_espbuy6free1_RP

Untuk produk SHAKLEE bagi penduduk negeri Perlis Indera Kayangan anda boleh menghubungi sy utk COD produk Shaklee ya~  bagi negeri2 lain juga boleh… Pos ke seluruh Malaysia avaiable (POSLAJU) Insya ALLAH..  
 
Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
 
ID Shaklee: 962622 (atas nama mohd asyraf bin suhaimi)
Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com
Phone/Whatsapp/Telegram: 019-5588082

Notes:Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook

Promo Februari 2015

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera readers…

Apa khabar semua? Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga dan insan tersayang… saya nak kongsikan dengan semua pembaca mengenai promosi yang sedang dijalankan oleh pihak Shaklee bulan ini iaitu Februari 2015… 3produk sekaligus tau! Berbaloi-baloi boleh simpan stok atau boleh dijadikan hadiah istimewa kepada orang tersayang…

promo feb2015_5%off_RP promo feb2015_buy6free1_RPpromo feb2015_buy3free1_RP

Untuk produk SHAKLEE bagi penduduk negeri Perlis Indera Kayangan anda boleh menghubungi sy utk COD produk Shaklee ya~  bagi negeri2 lain juga boleh… Pos ke seluruh Malaysia avaiable (POSLAJU) Insya ALLAH..  
 
Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
 
ID Shaklee: 962622 (atas nama mohd asyraf bin suhaimi)
Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com
Phone/Whatsapp/Telegram: 019-5588082

Notes:Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook