promo oktober 2015

Promo Shaklee Oktober 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

Sudah 12hari berlangsungnya promo Shaklee untuk bulan Oktober 2015. Alhamdulillah, Shaklee memang suka buat kejutan dan membuatkan kita rasa lega dengan promo-promo yang dilancarkan. Bulan ni 3produk sekaligus promo yang Shaklee bagi kepada semua pengguna Shaklee… untuk pengedar Shaklee pun ada ‘surprise’ jugak! Ok saya nak cerita mengenai ‘surprise’ untuk pengguna Shaklee tak kisahlah sama ada anda ahli ataupun tidak masih lagi boleh nikmati promo daripada Shaklee.

promo oktober2015_BUY2LESS5%_GLAOMEGA_RP promo oktober2015_BUY3GET4_vitaleaforchildren_RP promo oktober2015_BUY6GET7_GLAOMEGA_RP

Omega Guard dan GLA Complex merupakan antara ‘supplements’ kegemaran saya… dah lebih kurang 3tahun ‘consume’ walaupun on/off tapi tetap merasai kelainannya selepas amalkan… kalau konsisten lagi la kan? nanti saya kongsikan kebaikkan produk-produk promo bulan ini… 🙂 stay tune ya!

Untuk pembelian dan pertanyaan mengenai produk Shaklee anda boleh hubungi saya secara khidmat pesanan ringkas ataupun whatsapp ke talian 019-5588082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma sekitar perlis (cash on delivery – COD) dan juga pos ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan POSLAJU cepat dan selamat

Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

ID Shaklee: 962622

Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com

SMS/Whatsapp: 019-5588082

Nota: Setiap pembelian anda layak menerima jadual makan & tips eksklusif yang berkaitan, konsultasi percuma secara berterusan (after sales service) anda juga layak dijemput ke ‘group’ eksklusif tertutup di facebook.

Advertisements