Kenapa saya memilih prenatal vitamin SHAKLEE? (Set Cadangan Kehamilan SHAKLEE)

Seperti yg kita tahu wanita hamil perlulah menjaga diet seharian agar lengkap dengan nutrisi yang diperlukan. Malah seorang wanita yang merancang untuk hamil juga seeloknya untuk terus menjaga pemakanan sebelum disahkan hamil lagi agar anak yg bakal dikandung n dilahirkan menjadi sihat dan tubuh badan ibu pun sentiasa bertenaga n cergas sepanjang tempoh kehamilan.

Walaubagaimanapun jika ibu mengalami alahan, kurang selera makan yang agak teruk, muntah-muntah akan menganggu pengambilan makanan harian mereka. Jadi adalah sukar untuk mendapat khasiat daripada makanan sahaja, jadi mengambil vitamin/supplemen tambahan adalah sangat disarankan.

Masa pregnant aisya mmg 100% depend pd vitamins yg KK bg ja… pastu masuk 6bulan kandungan da start kaki cramp n kena kejang mengkarung gugel sana sini rupanya sy kekurangan calcium… biasalah bila da preggy baby serap calcium ibu… kenapa la eh sy gugel tuh xjmpa Shaklee pun lg… hehe pastu sy terus terjah farmasi cari supplements calcium… beli brand apa ntah… campo dgn vitamin c farmasi jgk… mkn itu je la smpai bersalin… pastu masa amira amik Shaklee on off… tak serius sgt…kejap amik vitamin KK kejap amik Shaklee… konsisten mkn Shaklee pun pas bersalin amira… sbb nak masyukkan susu + enrich kualiti susu… alhamdulillah amira sihat n membesar dgn jayanya

Sy ada gugel jgk beberapa sumber mengenai Shaklee dan pregnancy… rupanya byk ja testimonial, kajian dan pendapat dari pakar-pakar O&G (Obstetrician & Gyneacologist), Professor of Nutrition, Biochemistry & Biophysiology dan ramai lg… nk senarai penuh pulak… ni sy attach link ke website tersebut… Health Professional Speak Why SHAKLEE? Mungkin kt malaysia belum familiar kt semua lapisan masyarakat lg… tp in shaa allah tgh berkembang… Shaklee ni sentiasa menjalankan clinical test dia dari semasa ke semasa…

Sebab tuh sy decide utk memilih Shaklee sbg prenatal vitamins sy untuk pregnancy ke-3… plus Shaklee merupakan supplements yg HALAL of kosh, natural, no drugs, no chemicals, tiada pewarna tiruan, tiada perasa tiruan etc yg membahayakan kesihatan secara tidak langsung… Shaklee ni bukan vitamin sintetik ye kawan-kawan tp harga in shaa allah mampu milik… kalu nk tau lbh lanjut boleh PM sy direct… ada seorg ibu ni bertangguh2 nk cuba Shaklee sbb katanya takut mahal… once dia da tnya sy n tnya pula berapa lama setiap vitamin Shaklee ni boleh tahan… bila sy bgtau dia terus je jawab… “eh xdela mahal sgt rupanya sbb tahan lama… sy ingat every month kena beli…” ekekke sbb tuh org ckp malu bertanya sesat jalan… tp BETTER LATE THAN NEVER… moh tnya ramai2…
OK, xmau ckp panjang lebaq mari kita baca n hayati beberapa testimonial dari org2 yg consume Shaklee ni… ada yg cuba da 24thn kau!! dan dia ckp YOU CAN’T GET ANY BETTER THAN SHAKLEE…
set cadangan kehamilan
Untuk produk SHAKLEE bagi penduduk negeri Perlis Indera Kayangan anda boleh menghubungi sy utk COD produk Shaklee ya~  bagi negeri2 lain juga boleh… Pos ke seluruh Malaysia avaiable (POSLAJU) Insya ALLAH..  
 
Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
 
ID Shaklee: 962622 (atas nama mohd asyraf bin suhaimi)
Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com
Phone/Whatsapp/Telegram: 019-5588082

Notes:Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s